Hoppa till huvudinnehåll

Elektroniska infusionspumpar

För subkutan infusionsbehandling

Våra bärbara infusionspumpar är specialanpassade för subkutan administrering av läkemedel och lämpar sig väl för egenvård.

Elektroniska infusionspumpar

Nordic Infucares infusionspumpar är batteridrivna och användarvänliga för att hanteras både i hemmiljö och inom vården. Infusionspumparnas smidiga storlek och låga vikt gör dem idealiska för hemmabruk och ger patienten friheten att engagera sig i vardagliga aktiviteter under behandlingen. Patienten kan ta sin behandling själv, med hjälp av närstående, hemsjukvård eller personlig assistent i hemmet. Alla infusionspumparna kan användas till både barn och vuxna.

Subkutan infusionsbehandling lämpar sig väl för diagnoser så som primär- och sekundär immunbrist, blodtransfusionskrävande anemier exempelvis thalassemi, behandling av smärta och vid autoimmuna tillstånd med neurologiska symtom som CIDP.

För mer information om våra olika infusionspumpar, se respektive pumpfamilj nedan.

Vill du veta hur vi kan underlätta för er klinik och hjälpa er med val av rätt hjälpmedel för era patienter, prata med oss på Nordic Infucare. Kontakta oss via våra kontaktformulär. Vi svarar alltid inom 24 timmar och oftast samma dag.