Hoppa till huvudinnehåll
Physidia S3

Våra produkter

Dialysbehandling

Physidia S³, katetrar och andra produkter för dialysbehandling

Nordic Infucares produkter inom dialys

Physidia S³ är en modern hemodialysmaskin främst avsedd för behandling i hemmet, men kan med fördel även användas på självdialsyklinik eller vid resa tack vare sin behändiga storlek.
S³ är utvecklad för korta dagliga behandlingar med lågt dialysatflöde för att efterlikna kroppens egen fysiologi. Den innovativa SeCoHd (SelfConvectiveHD) funktionen ger en effektiv rening av medelstora molekyler.

Physidia S³ är en säker maskin som är lätt att lära sig. Den har en flyttbar pekskärm med ett användargränssnitt som är lätt att förstå. 

Ingen bostadsanpassning krävs; endast ett jordat eluttag behövs. Maskinen använder färdigblandade sterila dialysatpåsar (laktat eller bikarbonat), vilket gör att vattenanpassning av bostaden inte heller behövs. 

Med S³ från Physidia kan patienten forma behandlingen efter livet snarare än livet efter behandlingen och därmed öka livskvalitén och oberoendet.

Nordic Infucare distribuerar S³ från Physidia i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ger omfattande support och utbildning.

Mer information på Physidias hemsida: www.physidia.com