Hoppa till huvudinnehåll
Bild på glada människor i skidbacke

Jobba hos oss

Bli en av oss och var med att förändra våra patienters liv!

Nordic Infucare har som målsättning att höja livskvaliteten för patienter som lider av kroniska sjukdomar genom att tillhandahålla innovativ behandling i hemmet.

Vi söker alltid efter nya, talangfulla medarbetare och partner som vill hjälpa oss att förbättra vården för kroniskt sjuka patienter.

Tveka inte att kontakta oss om det låter intressant!

Vi är ledande

Nordic Infucare är en ledande leverantör av behandling i hemmiljö på den nordiska marknaden. Vi bedriver verksamhet i hela Norden och söker talangfulla medarbetare och partner som vill använda sitt kunnande för att stödja våra mål och vårt samhällsengagemang.

Vårt team av engagerade proffs gör allt för att betjäna våra patienter och kunder så professionellt och effektivt som möjligt.

Vi är en del av en större familj

Vårt moderbolag Air Liquide är aktivt i över 80 länder, har mer än 50 000 anställda och över 2 miljoner kunder och patienter, vilket kan öppna internationella karriärmöjligheter för dig.

Vi investerar i din personliga utveckling

Vi tror att alla har en särskild talang, och ser det som centralt för företagets framgång. Vårt företag är baserat på innovation och vi strävar efter att uppnå förbättringar genom att erbjuda utbildningsmöjligheter för all vår personal.

Vårt mål är att stimulera nya talanger, finslipa befintliga kunskaper och utveckla expertis inom den senaste tekniken.