Hoppa till huvudinnehåll

Med anledning av Corona-viruset

 

Uppdatering kring Corona-viruset (COVID-19)

 

Med anledning av den pågående Corona-situationen uppmanar vi alla användare och beställare av våra produkter att inte hamstra varor, utan fortsätta beställa som vanligt. Detta för att undvika problem. Vi har i dagsläget bra lagernivåer överlag.
 

På grund av det ökade behovet av andningshjälpmedel kan det bli längre leveranstider. Tillverkarna har kraftigt ökat sin produktion och vi räknar med skyndsamma leveranser. Kontakta oss gärna innan ni lägger en större beställning för aktuell situation.

 

Till sjukvården

Sedan Corona pandemin utbrottet har vi hjälpt både kliniker och patienter med utbildningar på distans. Vi har även kunna hjälpa till vid starter av infusionspumpar, CGM eller start av hel behandling med enkla digitala verktyg. Extra tydlig är efterfrågan på utbildningar i produkter och behandlingar som minskar trycket på sjukvården, säkrar välbehandlade patienter samt kan bidra till att flytta vård från sjukhus till hemmet.
 

Det finns flera möjligheter att hjälpa till med utbildning på distans. Hör av dig så kan vi diskutera lämpliga alternativ.

info@infucare.se

08 – 601 24 40